Boekhouding in Zaandam en omstreken

Het liefst regelt u uw eigen administratie en boekhouding in Zaandam. Maar soms lukt dat niet, om wat voor reden dan ook. U bent het overzicht kwijt, heeft minder kennis hierover of u heeft gewoonweg geen tijd. Allemaal redenen waarom u uw administratie uit wil besteden. Smit Van Eck Administratiekantoor helpt u hier graag bij.

Administratiekantoor Smit van Eck

Liesbeth Smit van Eck staat aan het hoofd van Administratiekantoor Smit van Eck. Kwaliteit en continuïteit zijn belangrijk. U kunt er dan ook vanuit gaan dat bijvoorbeeld uw belastingaangifte tijdig wordt verstuurd. Naast haar werk als belastingadviseur en administrateur is Liesbeth Smit van Eck ook bewindvoerder en heeft ruim 10 jaar haar eigen bewindsbureau. Haar werkzaamheden als belastingconsulent en administrateur hangen hier nauw mee samen. U bent dan ook verzekerd van een professionele werkwijze.

Op basis van volmacht

Wanneer u uw boekhouding in Zaandam aan ons uitbesteed, werken wij met een volmacht. U geeft daarin toestemming dat wij namens u op mogen treden. Wij zorgen dan dat alle post omtrent uw financiën bij ons terecht komt zodat wij uw complete administratie kunnen bijhouden. Wij zorgen uiteraard ook voor het aanvragen van alle toeslagen, uitkeringen en de aangifte van belastingen. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over uw boekhouding in Zaandam en wij zullen u ook op de hoogte houden over wijzigingen in uw administratie.

Wil u meer informatie over het uitbesteden van uw complete administratie? Dan maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.