Belastingconsulent nabij Amsterdam

Bent u op zoek naar een belastingconsulent in Amsterdam of omgeving? Dan bent u bij Smit van Eck Administratiekantoor aan het juiste adres.

Als belastingconsulent voor Amsterdam en omgeving help ik u met uw belastingaangifte. Voor veel mensen is de jaarlijks terugkerende aangifte een bron van stress en onzekerheid. U wilt dat uw belastingsaangifte zorgvuldig wordt ingevuld, onvolledigheden of fouten kunnen immers grote financiële gevolgen hebben. Maar u wilt natuurlijk ook niet teveel betalen. Het is voor particulieren niet altijd duidelijk welke aftrekposten ze hebben en welke inkomsten en uitgaven allemaal opgegeven moeten worden.

Over ons

Aan het hoofd van Smit Van Eck Administratiekantoor staat Liesbeth Smit – van Eck. Kwaliteit en continuïteit zijn belangrijk. U kunt er dan ook vanuit gaan dat bijvoorbeeld uw belastingaangifte tijdig wordt verstuurd. Naast haar werk als belastingadviseur en administrateur is Liesbeth Smit van Eck ook bewindvoerder en heeft ruim 10 jaar haar eigen bewindsbureau. Haar werkzaamheden als administrateur en belastingconsulent in Amsterdam en omgeving hangen hier nauw mee samen. U bent dan ook verzekerd van een professionele werkwijze.

Voor het juist invullen van uw belastingaangifte is inzicht in uw financiële situatie nodig. Veel particulieren hebben zelf dat inzicht niet. In dat geval kunt u er ook voor kiezen om uw volledige administratie aan ons uit te besteden. Wij werken in dat geval met een volmacht.  U geeft daarin toestemming dat wij namens u op mogen treden. Wij zorgen dan dat alle post omtrent uw financiën bij ons terecht komt zodat wij uw complete administratie kunnen bijhouden. Wij zorgen uiteraard ook voor het aanvragen van alle toeslagen, uitkeringen en de aangifte van belastingen