Belastingadviseur uit Zaandam

Smit Van Eck Administratiekantoor is werkzaam als belastingadviseur in Zaandam.

Wanneer de belastingaangifte er aan komt, zijn er vaak vragen over pensioenen, studiekosten en erfenissen. Wat wel een aftrekpost is en wat niet. Want u wilt natuurlijk niet teveel belasting betalen. Liesbeth Smit van Eck staat aan het hoofd van Administratiekantoor Smit van Eck. Zij kan al uw vragen over uw belastingaangifte snel en efficiënt beantwoorden. Kwaliteit en continuïteit zijn belangrijk. U kunt er dan ook vanuit gaan dat uw belastingaangifte tijdig wordt verstuurd. Naast haar werk als belastingadviseur in Zaandam en administrateur is Liesbeth Smit van Eck ook bewindvoerder en heeft ruim 10 jaar haar eigen bewindsbureau. Mijn werkzaamheden als belastingconsulent en administrateur hangen hier nauw mee samen. U bent dan ook verzekerd van een professionele werkwijze.

Wat kunnen wij voor u doen?

Als belastingadviseur in Zaandam kan Administratiekantoor Smit van Eck u helpen met de volgende belasting- en administratie vragen:

  • Aangifte inkomstenbelasting en het bespreken hiervan
  • Aangifte erf- en schenkbelasting
  • Aangifte successierechten
  • Inrichting van uw administratie en uitleg en advies hierover
  • Opstellen van renteberekeningen
  • Middeling van inkomen

Overige administratieve werkzaamheden met betrekking tot belasting en belastingaangifte zijn: het verzorgen van eventuele bezwaarschriften en begeleiding in notariszaken zoals testament, volmacht en estate planning.

Meer informatie

Wilt u weten wat Smit Van Eck Administratiekantoor voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Wil u meer informatie over het uitbesteden van uw complete administratie? Dan maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.