Administratiekantoor in Zaandam

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Zaandam? Dan bent u bij Smit Van Eck administratiekantoor aan het juiste adres.

Kwaliteit en continuïteit

Aan het hoofd van Smit Van Eck administratiekantoor in Zaandam staat Liesbeth Smit van Eck. Zij werkt als belastingconsulent en kan u uw hele administratie uit handen nemen. Kwaliteit en continuïteit zijn belangrijk. U kunt er dan ook vanuit gaan dat uw belastingaangifte tijdig wordt verstuurd. Naast haar werk als belastingconsulent en administrateur is Liesbeth Smit van Eck ook bewindvoerder en heeft ruim 10 jaar haar eigen bewindsbureau.

Volmacht administratiekantoor

Wanneer u besluit om uw administratie over te dragen aan Smit Van Eck administratiekantoor dan gaat dat door middel van een volmacht. Dit betekent dat alles post over uw financiën rechtstreeks bij Administratiekantoor Smit van Eck terecht komt. U geeft door middel van een volmacht toestemming dat het administratiekantoor namens u handelt. Uiteraard wel in overleg met u. We bewaren uw complete administratie en u heeft er geen omkijken meer naar.

Belastingadvies

U kunt ook bij mij terecht voor belastingadvies. Wanneer de belastingaangifte er aan komt, zijn er vaak vragen over pensioenen, studiekosten en erfenissen. Wat wel een aftrekpost is en wat niet. Want niemand wil teveel belasting betalen. Ik kan u hierbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het snel en efficiënt beantwoorden van al uw belastingvragen.

Wilt u meer informatie over wat Smit van Eck Administratiekantoor in Zaandam voor u kan betekenen? Neem dan contact met me op. Ik help u graag verder.