Administratie uitbesteden

In sommige gevallen is het beter om bepaalde zaken uit te besteden. Administratie uitbesteden kan men dan ook het best doen bij Smit van Eck. Vooral omdat bij dit administratiekantoor aspecten als persoonlijke service en kwaliteit nog hoog in het vaandel staan. Tevens is men hier duidelijk naar de klant toe, dit komt mede door de duidelijke werkwijze.

Het uitbesteden bij administratiekantoor Smit Van Eck gaat als volgt: U neemt contact met mij op en samen maken we een afspraak bij u thuis of bij mij op kantoor. Samen nemen we alle stukken door, bespreken uw wensen en bekijken we of we alle benodigde informatie bij elkaar hebben. Zo kan Smit Van Eck bepalen waaruit uw vermogen en uw inkomen bestaat. U verleent vervolgens een volmacht aan administratiekantoor Smit Van Eck zodat wij deze als kopie mee kunnen sturen naar financiële instellingen zoals de bank en uw pensioenuitvoerder. Op die manier kunnen wij namelijk de gevraagde adreswijziging doorvoeren en zijn wij in staat om uw volledige administratie zorgvuldig te bewaren en te beheren zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Wat kunt u verwachten?

Voor een uiteenlopende dienstverlening betreffende administratie kunt u bij Smit van Eck het volgende verwachten:

  • Ervaring
  • Punctualiteit
  • Professionaliteit
  • Discretie
  • Transparantie
  • Integriteit

Wilt u meer informatie over onze werkwijze wanneer het gaat om administratie uitbesteden? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de website. U kunt hier ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.